skip to Main Content
Utgör Mobilen Den Nya Tidens Bak- Och Kokböcker?

Utgör mobilen den nya tidens bak- och kokböcker?

Att läsa böcker om bakning och matlagning är ett mycket trevligt kvällsnöje. Kanske känner du igen dig i att du brukar läsa bak- och kokböcker innan läggdags, alltså snarare än att läsa en roman? Det är du inte ensam om att göra.

Den här sortens böcker är nämligen ren och skär avslappning för många. Inspiration i vardagen. Men frågan är hur praktiska böckerna är? I stället för att baka utifrån en bak- eller kokbok brukar många numera söka efter recept på nätet och sedan titta på mobilen.

Även Instagramprofiler och receptsidor bjuder på inspirerande avkoppling, varför mobilen gärna får följa med från vardagsrummet till köket. Skaffa ett praktiskt och [tåligt Samsung Galaxy S21 skal] så att mobilen tål köksstöket. Välj helst ett skal som kan torkas av vid behov.

Receptsidor på nätet fyller funktion som kokböcker

Blomkålsgratäng med kassler, krämig kycklinggryta med svamp och bacon eller smakrik falukorvsgratäng med senap och sambal, låter det inte underbart gott? Det här är exempel på recept du hittar på Recept.se, en av nätets största receptsidor.

Med tanke på denna enorma variation är det inte så konstigt att man numera söker efter och kollar recept på mobilen. Det mesta ligger ju dessutom uppe gratis. För att inte tala om hur ofta man googlar på måttomvandlare!

För att göra mobilanvändandet i köket ännu mer praktiskt kan du köpa ett värmetåligt Samsung Galaxy S21 skal. Japp, det finns material som tål värme! På så vis behöver du inte bekymra dig om att dekoren på skalet ska nötas bort. Komplettera med ett skärmskydd så klarar mobilen de flesta köksäventyr.

Det finns mängder av bak- och matinspiration på Instagram

Om bak- och matinspirationen känts något bristfällig genom decennierna, gäller detta inte på vår tids Instagram. Sedan bak- och matkreatörer börjat instagramma om sin passion har det dagligen fyllts på med åtskilliga recept. Bilderna är ju bara så läckra – se själv!

Back To Top
Total