skip to Main Content
Ta En Paus Från Julstöket

Ta en paus från julstöket

Julen är den högtid när det bakas och lagas mat i flera veckor. Pepparkakor, lussebullar och knäck ska bakas. Julskinkan ska griljeras, sillen ska läggas in och köttbullarna ska rullas. Det är minst sagt en stressig tid för den som står i köket. Det kan vara skönt att ta en paus från julstöket och njuta av julstämningen på annat håll.

Boka ett annorlunda julbord

Om du är trött på de klassiska julsmakerna kan du boka ett annorlunda julbord hos Pizza Hut i Västerås eller någon annan stad i Sverige. I december dukar Pizza Hut upp ett festligt och annorlunda julbord med olika sorters pizzor, kycklingvingar, sallads, pannkakor och vitlöksbröd. Till efterrätt bjuds det på en god glassbuffé, pepparkakor och tomteskum. Fri påfyllning av läsk såväl som kaffe och te ingår i priset. Barn under 12 år äter för hälften av priset vilket gör det till en mysig julaktivitet för hela familjen. Julbordet i Västerås serveras varje fredag och lördag klockan 17:00 och 21:00 i december. Att äta en god pizza är ett trevligt avbrott från bakandet och matlagningen hemma. Ett julbord med pizzabuffé är en speciell upplevelse som kommer att bli ett kul minne för alla.

Köp färdiglagade bakverk

Även om du vet att hembakt alltid gör succé kan det vara en bra idé att sänka kraven ibland. Du behöver inte baka allt själv. Det är inget fel med att servera köpta pepparkakor och lussebullar till glöggen. Välj ut en eller ett par rätter som du vill laga. Resten kan du köpa färdigt eller be någon annan att laga.

Gör avslappnande aktiviteter som du tycker om

December är i särklass årets stressigaste månad. Studier visar att kvinnor stressar mer än män under jul. Därför är det extra viktigt att du ser till att koppla av mellan varven. Gå på en lång promenad när degen jäser, träna eller gör något annat som får dig att koppla av. Julen är en härlig högtiden som är bäst om du kan stressa mindre.

Back To Top
Total